FredvanOmmeren.nl heeft een nieuw broertje!

Posted: 9th May 2007 by Fred van Ommeren in Diverse

www.autofotografie.nl! Hoewel nieuw.. hij is al enige tijd online. Helemaal af istie nog niet (dingen als een winkelwagentje moeten nog geïmplementeerd worden), maar toch wel goed toonbaar.

Autofotografie is een initiatief van ondergetekende in samenwerking met Patrick Fontijn. Patrick, ook sinds enige tijd actief in de digitale spiegereflexfotografie, is mijn vaste fotomaatje bij de meeste autoevenementen, dus waarom dan ook niet samen een site? Dat is dus autofotografie.nl geworden. Ga vooral een kijkje nemen en.. feedback wordt altijd op prijs gesteld! Mijn foto’s zullen trouwens ook gewoon op deze site geplaatst worden.

  1. Edwin van Arendonk says:

    Fred,

    Ik heb je foto’s gezien op die andere site en mijn vraag is hoe heb je die gemaakt?
    Vooral de foto’s waar lekker veel snelheid in zit. Ik ga namelijk naar de WRC in Duitsland en hoop ook zulke foto’s te maken.

  2. Fred,

    Ik weet niet hoeveel ervaring je hebt met het maken van actie shots maar panningshots zijn toch wel een must in de autosport. Lekker lange sluitertijd kiezen (1/60 bijv. ) en dan met de auto meebewegen. Hierdoor komt de auto scherp in beeld en wordt de achtergrond lekker wazig.