Happy New Year!

Posted: 3rd January 2007 by Fred van Ommeren in Overige foto's

Tja.. Oud en Nieuw..
Oliebollen, jaaroverzichten op televisie, vuurwerk.. VUURWERK! Vuurwerk is mooi. Vuurwerk maakt herrie. Vuurwerk is leuk om foto’s van te maken. Dat laatste dus maar gedaan.

Nu is het gehucht waar ik woon niet echt de plek waar je urenlang erupties van kleuren om je heen ziet. Nee niet echt. Een zooitje knallen, een paar pijlen, in de verte het geroffel van een chinese rol.. en een half uurtje later is het wel grotendeels afgelopen.

Desalniettemin toch nog een paar leuke plaatjes kunnen maken.
Zoals bijvoorbeeld: “Wat krijg je als je een rol afsteekt op 2 meter van je camera” (klik op de foto voor een groter plaatje).

Tja, ik had het ook iets anders verwacht, maar er zijn ook wat kleurrijkere plaatjes uitgekomen, zoals bijvoorbeeld dit, redelijk willekeurige, voorbeeld. Ik noem het “Links vuurwerk, rechts mijn huis” omdat dat de lading zo mooi dekt.

De rest van de foto’s staat hierrrrr…
Hoe dan ook, iedereen de beste wensen voor 2007. Dat het maar een mooi jaar mag worden!

  1. Dennis says:

    Hey Fred, zijn weer nette foto’s, maar waarom heb ik geen mailtje gehad over dat er weer iets nieuws op je site staat? Schrijf ik me in op je newsletter, maar krijg geen news 😉

  2. Fred says:

    De nieuwsbrief komt tussen 08.00 en 09.00 uur Dennis. Vanmiddag nieuwe content erop gezet, dan krijg je morgenochtend de mail. 🙂
    Geen nieuws, geen mail.

  3. Dennis says:

    Heb vandaag de newsletter binnen gekregen, dus het werkt 🙂

  4. Fred says:

    Tuurlijk werkt het.. 😉